Oh! Brothers

오부라더스

1 Fans
Cavare Sound
Rock
cavare@paran.com

Next Events:

No upcoming events.

Biography

Oh! Brothers (Korean: 오! 부라더스) is a Korean rock'n'roll band formed in 1998. The band was originally named the 'Orgasm Brothers' but prior to debuting in 2001 had been renamed to its current name. Since 1998, the band has performed in clubs at Hongdae area as well as on the street and in subway stations. (Wikipedia)

이성문(bass), 최성수(vocal), 김정웅(guitar), 이성배(saxophone), 안태준(drums)

Major releases:
Myeongnang Twist (The Merry Twist, Korean: 명랑 트위스트), released in July 2001
Let's-A-Go-Go, released in January 2002
One & Two & Rock & Roll, released on July 9, 2004
How Much Gettin' Very Hot?, released on August 9, 2007
이성문(베이스), 최성수(보컬), 김정웅(기타), 이성배(색소폰), 안태준(드럼)

국내 유일무이의 정통 오리지널 로큰롤을 연주하는 밴드!
1998년, 동네 친구들과 친형제들이 모여 "오르가즘 부라더스"라는 이름으로 결성, 이름의 비범함만큼이나 수많은 화제와 해프닝을 몰고 다녔다. 길거리 공연과 버스킹(연주하고 돈을 받는 행위)을 최초로 시도, 한때 "길거리 밴드"로 알려졌으며 "명랑 트위스트파티"를 비롯한 수많은 파티, 수많은 플로어에서 댄서들의 흥분을 자아내어 "절정의 인도자"로 통한 바 있다.
오늘날까지 각종 국내외 페스티발과 영화제 등의 단골게스트로 활동했으며 몇 편의 영화에도 출연하는 등 많은 공연과 왕성한 활동을 펼치고 있다.
현재 이 환상의 5인조는 해외로까지 그 댄스열풍을 옮기고 있는 중이다.

www.ohbrothers.com

Discography

2001 싱글테잎 [Hippin' Hoppin' Twistin']
2001 1집 [명랑 트위스트]
2002 2집 [Let's A Go-Go]
2004 3집 [One & Two & Rock & Roll]
2007 4집 [How Much Gettin' Very Hot?]
2008 싱글 [고백]

Login to request edit privileges.